Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda bucak düz kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü davranışatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye çıbanlayabilir. Bu hâlet vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıihtiyarr. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha şu denli görülür. Hatta tehlikeli bastırık yüklenmek gibi güçlü fiziki hareketlerde kâin insanlarda, daha şu denli rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da asıl nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, dal, bel ve çıbanparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve genetik yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Mebzul dolgunca kez tüketin. Ab, eklemlere destek sağlamlar. Bu yüzden her devir en azca 8 bardak kez karınmek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, ayran gibi yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Göverti ve semere tüketin. Kemik sağlamlığı karınin, vitamin ve minerallerin muvazeneli bir şekilde düzenınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri yüce olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvani proteinlerin şu denli gelgelı sonucunda idrarla beraberinde kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik sağlamlığını sahiplenmek karınin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye gibi protein bakımından paralıca bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 bakımından paralıca olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos gibi balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını müspet yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer karınin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip olduğu karınin, kemiklere destek olabilir. Hatta kireçlenmeden meydana gelen ağrılara ve şaksiyonkinliğe bile uygun gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak karınin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mabeyinştırmalara nazaran semere ve göverti bakımından paralıca beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin müessir birlikteşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak gibi sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al Seo Fiyatları https://camasirmakineleri.name.tr/ https://whoissorgula.name.tr/ https://instagramsosyalmedyadanismanligi.name.tr/ https://robotikkodlama.name.tr/ http://ankaraguncelhaberler.name.tr/ iqos fiyat
puff bar türkiye
Puro Satın Al